Kategórie
 
 
 
 
 

Redizajn e-shopu AFG: Oslávte s nami zmenu dizajnu jedinečnou akciou!

31. máj 2022
Redizajn e-shopu AFG: Oslávte s nami zmenu dizajnu jedinečnou akciou!

E-shop AFG prešiel redizajnom, aby ste sa počas nakupovania cítili ešte komfortnejšie a pohodlnejšie ako doteraz. Pri príležitosti tejto zmeny sme pre Vás vymysleli jedinečnú akciu, s ktorou Vás bližšie zoznámime v nasledujúcich riadkoch.

Redizajn e-shopu

Nový dizajn e-shopu so sebou prináša nielen zmeny vo vzhľade a použiteľnosti, ale aj viaceré nové vychytávky, ktoré sme predstavili v tomto článku. Za redizajnom sa skrýva množstvo práce, vychytali sme množstvo nedostatkov, či upravili a rozšírili možnosti nakupovania. Aktuálne je nový dizajn na svete a my sme zvedaví na Vaše dojmy.

Víkend zliav

Pri príležitosti spustenia nového dizajnu e-shopu AFG sme si pripravili na víkend 10. (piatok) - 12. 6. (nedeľa) 2022 jedinečnú akciu, pri ktorej bude potrebná istá dávka zvedavosti a hravosti.

Hľadači kódu

Náš čarovný permoník ukryl kód 15 % zľavy na produkty veľmi rafinovane. Jednoducho ho zamiešal medzi popisy produktov do rôznych kategórií! Ak chcete nájsť zľavový kód, budete musieť pátrať v detaile vybraných produktov, aby ste odhalili, ako znie kód kupónu, ktorý si môžete uplatniť pri nákupe. Teraz sa môžete premeniť na hľadača kódu a zľavový kód vypátrať. Ako na to?

Nápoveda

Zľavový kód sa nachádza v popisoch produktov, ktoré sú v týchto kategóriách:

  • Zbrane
  • Airsoft
  • Luky
  • Kuše
  • Optika
  • Obrana
  • Taktický výstroj

Nájdite najdrahší produkt v danej kategórii. V jeho popise bude boldom vyznačené znenie zľavového kódu.

*Tip: Dajte si zoradiť produkty od najdrahšieho po najlacnejší a hľadajte v popise prvého produktu vo výpise produktov.*

Uchmatnite si svoju zľavu

So zľavovým kódom máte zľavu 15 % na všetok sortiment v e-shope. Neváhajte a uplatnite si svoju zľavu už teraz!

Nezabudnite sa však do našej akcie zapojiť cez víkend 10. - 12. 6. 2022,  aby ste o túto pátraciu akciu, ktorú sme pre Vás pripravili, neprišli. Hľadaním kódu sa tiež lepšie zoznámite s naším redizajnom. Zľavy sa navzájom nekumulujú a nie je možná ani kombinácia zliav (ak vlastníte nejaký iný zľavový kód). Akcia platí iba pre maloobchodných zákazníkov.

Zapojte sa do našej akcie a vychutnajte si zábavu a nakupovanie v jednom!

 
dwUQQUrL

1

...
dwUQQUrL

1

...
MmzHrrdb

1

...
MmzHrrdb

1

...
MmzHrrdb

1

...
MmzHrrdb

1

...
MmzHrrdb

1

...
avatar
Lukasz Kowalczyk

Dzięki świetne zakupy

...
avatar
Anton Miština

Super

...
avatar
David

Hello, i am rely interesting to have your munitions catalog descriptions and prices and delivery cost to the Yorubaland.

...
avatar
Jacek laskowski

Dobra obsluga

...

Pridať komentár

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia