Infobar icon

JARNÝ VÝPREDAJ - zľavy až do výšky 40%. Nakupovať teraz.

Kategórie
 
 
 
 
 

Nový vzhľad e-shopu: Prinášame Vám nový skvelý dizajn!

31. máj 2022
Nový vzhľad e-shopu: Prinášame Vám nový skvelý dizajn!

Nakoľko chceme, aby ste ako naši zákazníci mali radosť z nakupovania v našom e-shope, pripravili sme pre Vás úplne nový dizajn. V nasledujúcich riadkoch sa dozviete, čo všetko sme si pre Vás pripravili a aké výhody so sebou prináša nový dizajn.

Nový dizajn e-shopu prináša tieto novinky

Nákup v novom dizajne bude pre Vás rýchlejší, prehľadnejší a pohodlnejší. Dizajn je navrhnutý podľa najmodernejších trendov a požiadaviek kladených na moderné a úspešné internetové obchody, preto si myslíme, že Vás nasledujúce výhody nášho nového e-shopu potešia.
 

Responzivita

Nakupujte z ktoréhokoľvek zariadenia – náš dizajn sa mu prispôsobí. E-shop je s celou svojou štruktúrou a obsahom prispôsobený všetkým zariadeniam, cez ktoré sa na neho používateľ môže dostať. Je teda jedno, či používate počítač alebo smartfón, vždy dostane 100 % obsahu, čo vám zabezpečí pohodlný nákup.
 

Nový vzhľad

Nový dizajn so sebou prináša úplne novú grafiku za účelom lepšej orientácie v internetovom obchode a efektívnejšieho hľadania produktov. Nákup v novom dizajne bude napr. aj vďaka novému výsuvnému menu pre našich starých alebo nových zákazníkov rýchlejší, prehľadnejší a pohodlnejší.
 

Nové funkcie

Nový dizajn so sebou prináša aj nové funkcie, ktoré Vám spríjemnia alebo urýchlia nákup v internetovom obchode. Nové funkcie sa týkajú napríklad pokladne, ktorá je prehľadnejšia. Zákazníci, ktorí majú u nás založený svoj účet nájdu po prihlásení novinky aj vo správe svojho účtu. 

Ďalšími novinkami sú funkcia balíkobot, ktorá Vám veľmi rýchlo oznámi sledovacie číslo balíka či zasielanie objednávok na tzv. odberné miesta.
 

Vyhľadávanie na e-shope

Posvietili sme si aj na vyhľadávanie v našom e-shope a odteraz je ešte rýchlejšie a prehľadnejšie. Vďaka tomu nájdete produkty ľavou-zadnou. Ak sa chcete dozvedieť viac o Vami vybranom produkte, pripravili sme aj funkciu zobrazovanie príbuzných produktov pri hlavnom produkte. Vďaka tejto funkcii môžete rýchlo nájsť napr. príslušenstvo, doplnky alebo náhradné diely k Vášmu produktu. 

Ešte by sme Vám radi predstavili funkciu tzv. zvýhodnené sety, ktorá Vám ukáže návrhy práve zvýhodnených akciových setov. 
 

Dajte nám spätnú väzbu!

Náš nový dizajn sme poctivo otestovali a snažili sme sa vychytať všetky možné chyby, či už vo vzhľade, responzivite, či používateľskej prívetivosti. Veríme, že sa Vám bude páčiť a budete s novým vzhľadom e-shopu spokojní. Dajte nám prosím vedieť, ako sa Vám nový e-shop používa a či sa Vám nakupuje dobre. Taktiež budeme vďační za Vaše upozornenie v prípade, že narazíte na chybičku krásy či problém s funkcionalitou. Radi sa zlepšujeme a posúvame vpred - Vaša pomoc a názor sú preto pre nás neoceniteľné!

 
dwUQQUrL

1

...
dwUQQUrL

1

...
dwUQQUrL

1

...
dwUQQUrL

1

...
MmzHrrdb

1

...
MmzHrrdb

1

...
MmzHrrdb

1

...
MmzHrrdb

1

...
avatar
Daniel Grym

Dobrý den,
před týdnem jsem upozorňoval na chyby nového designu webu, ale nikdo nezjednal nápravu.
V seznamu objednávek se nelze vždy pohybovat - posuv do stran funguje jen někdy a musí se zpravidla začít od piktogramu ruky. Tlačítko reklamační formulář a sledování reklamací je odkaz na tutéž stránku. Bez znalosti čísla reklamace je uživatel nikdy neuvidí. Mám zadány čtyři reklamace a nevidím ani jednu. Text "uložené košíky" není vidět celý.

Podle mne web nebyl testován vůbec, jinak by k těmto chybám nedošlo.

...
avatar
eshop@afg.sk

Dobrý deň, ďakujeme za Vaše podnety. Budeme sa nimi zaoberať.

...
avatar
Daniel Grym

Nelze zobrazit přehled reklamací, odkazy v mailech jsou nefunkční, bez znalosti konkrétních čísel nelze reklamace dohledat ani v rámci správy účtu.
Nový vzhled je výrazný krok zpět, nevýrazné, mdlé barvy, špatně přehledné.

...

Pridať komentár

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia