Kategórie
 
 
 
 
 

Replika zbrane ako vianočný darček

11. december 2019
Replika zbrane ako vianočný darček

Blíži sa nám čas vianoc a vy stále premýšľate, akým originálnym darčekom by ste prekvapili vaše okolie. Čas sa vám rýchlo kráti, výber je veľký a rozpočet na vianočné darčeky už dosahuje vrcholu. Práve pre vás pripravili top 5 replík zbraní do 200€ od afg.sk, ktoré vyrazia dych nielen milovníkovi zbraní a histórie ale aj komukoľvek inému.

Kvalita spracovania, vierohodnosť je naozaj úžasná, nakoľko sa jedná o nefunkčné zbrane. Využiť ich môžete ako rekvizity na rôzne podujatia alebo točenie videí poprípade len pre vystavenie. V dnešnej dobe existuje aj mnoho milovníkov počítačových hier orientovaných na 2.svetovú vojnu, pre ktorých by bola replika zbrane nezabudnuteľným darom. Nie je len to len kus kovu alebo lapač prachu. Je to kus histórie.

TOP 5 replík zbraní do 200€

Na 5.mieste sa v našom rebríčku umiestnil samopal MP40, ktorý bol vyrobený v Nemecku a výhradne ho používala nemecká armáda v 40 rokoch minulého storočia. Aj keď ho prakticky využívali iba 5 rokov bol štandardným vybavením každého nemeckého vojaka. Tento model taktiež prešiel mnohými modifikáciami pre špeciálne nemecké jednotky. Preto je táto zbraň typickým, historickým unikátom, ktorej milovník histórie spojenej s 2.svetovou vojnou určite neodolá.

Na 4.miesto sa umiestnila replika ďalšej americkej klasiky a to puška M1 Winchester
Vznikla v 40 rokoch minulého storočia a používala sa prakticky až do 70 rokov, keď ju úplne nahradila nižšie spomenutá M16 A1. Jej prepracovaný dizajn, váha a reálnosť tejto repliky získala nejedno srdce milovníkov vojnových filmov. Budeš medzi nich patriť aj ty?

Na 3. miesto sa v našej TOP 5 dostala replika klasiky, ktorá je spájana hlavne s USA armádou. Áno, hovoríme o M16 verzií A1, ktorú využívali hlavne v 60. rokoch minulého storočia. Americká armáda tento model využívala neuveriteľných 19 rokov! Pri rýchlosti vývoja technológií, ktorá bola v tej dobe je to naozaj bomba :) Vzhľadom na jej veľkosť a váhu sa jedná o dokonalú repliku, ktorá poteší nejedného milovníka zbraní. Získať túto jedinečnú a autentickú repliku zbrane M16 A1 môžete na našom eshope.

Na 2.miesto sa dostal ďalší americký model. Je ním samopal M1 A1, ktorý väčšina z nás pozná skôr ako The Thompson. Avšak niektorí ju môžu skôr poznať ako Drum Gun alebo Tommy Gun. Táto zbraň má neuveriteľnú históriu naprieč celou Amerikou ale aj celou Európou. Repliky tejto zbrane môžete pravidelne vidieť v každom filme s vojnovým nádychom. Kto by nechcel mať túto úžasnú repliku doma? 

1.miesto získala replika zbrane, ktorá vznikla v 40. rokoch minulého storočia v Rusku, a používa sa ešte dodnes. Ešte stále neviete? V tom prípade Vám predstavujeme AK-47 alias Avtomat Kalashnikova. Vytvorená bola po konci 2.svetovej vojny pre sovietskych vojakov. Vyrobených a distribuovaných bolo k dnešnému dňu do celého sveta viac ako 500 miliónov kusov. Design AK-47 je jednoduchý, nakoľko sa snažili o automatickú zbraň, ktorá bude lacná a nenáročná na masovú výrobu. V priebehu dejín prešla aj mnohými modifikáciami, avšak model AK-47 z roku 1947 sa nezabudnuteľne zapísal do histórie. Stala sa objektom záujmu aj mnohých firiem, ktorých hlavným záujmom je produkcia počítačových hier. Aj touto cestou si model AK-47 získal veľkú popularitu vo svete.  Týmto spôsobom sa dostala do kategórie vhodných darčekov pre mladšie ročníky, počínajuc 18. rokom života. 

To bolo našich TOP 5 replík do 200€, ktoré určite stoja za to, aby sa stali originálnym a výnimočným darčekom týchto Vianoc. V ponuke sú samozrejme aj iné repliky. Odporúčame si pozrieť aj široký výber pištolí. V ponuke dokonca nájdete náboje aj ručné granáty. V prípade potreby pomoci s nákupom nás neváhajte kontaktovať.

 
avatar
Jozef Obr

Khhjbi

...

Pridať komentár

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia