Kategórie
 
 
 
 
 

Najsilnejšie airsoft zbrane, ktoré u nás nájdete

28. apríl 2022
Najsilnejšie airsoft zbrane, ktoré u nás nájdete

Hľadáte airsoft zbraň a vašim kritériom pre výber je čo najväčšia možná sila, resp. energia výstrelu? Ak však chcete veľmi silnú airsoftku, pamätajte na to, že ak sa chcete zúčastňovať airsoftových podujatí, niektoré z nich môžu mať v pravidlách limitovanie výkonu zbraní používaných hráčmi počas hry. Zásah z veľmi silných airsoft zbraní môže byť pre spoluhráčov / protihráčov veľmi nepríjemný. Ak aj naďalej trváte na čo najväčšej sile, v tomto blogu vám predstavíme niektoré modely, ktoré stoja za zmienku.

AIRSFOT PUŠKA SA VSR 10 ASG

Puška SA VSR 10 ASG je vybavená nastaviteľnou funkciou Hop-Up, vďaka ktorej nastavíte požadovanú rotáciu guľôčky, čím ovplyvňujete presnosť. Nechýba ani manuálna poistka proti nechcenému výstrelu, vrchná montáž so šírkou 22 mm, na ktorú môžete nainštalovať puškohľad a spodná montáž so šírkou 22 mm, na ktorú môžete nainštalovať napr. dvojnožku alebo laserový zameriavač. Celková dĺžka je 1 150 mm a hmotnosť je 2 470 g. Disponuje slušnou energiou strely až 1.80 J. Vystrelená guľôčka môže dosiahnuť rýchlosť až do 425 fps (130 m/s).

AIRSOFT PIŠTOĽ STI DUTY ONE CO2

Airsoftová pištoľ STI DUTY ONE CO2 je vyrábaná dánskou značkou ASG (Action Sport Games). Energiu jej dodáva bombička s obsahom 12 g CO2, ktorá sa vkladá do pažbenia. Je vybavená zásobníkom s kapacitou 16 guľôčok, poistkou proti nechcenému výstrelu a spodnou montážnou lištou so šírkou 22 mm, na ktorú je možné umiestniť napr. svietidlo alebo laserový zameriavač. Celková dĺžka je 220 mm a hmotnosť je 820 g. Pištoľ strieľa v režime semi-auto a systém spúšte je DA (Double Action). Energia strely je až do 2.00 J. Úsťová rýchlosť vystrelenej guľôčky je max. 460 fps (140 m/s).

AIRSOFT SAMOPAL HECKLER & KOCH MP5 CO2

Samopal HECKLER & KOCH MP5 CO2 produkuje úspešná nemecká spoločnosť s názvom UMAREX. Energiu tejto airsoft zbrani dodáva bombička s obsahom 12 g CO2. Tento model zaujme najmä svojou neobvykle vysokou energiou strely až do 2.50 J. Vystrelená guľôčka môže dosiahnuť rýchlosť až do 490 fps (150 m/s). Strieľa iba v režime semi-auto. Kapacita zásobníka je 30 ks guľôčok. Hmotnosť je 1 310 g a celková dĺžka len 335 mm.

AIRSOFT REVOLVER DAN WESSON 8´´ CO2

Revolver Dan Wesson vďaka extrémnej dĺžke hlavne pôsobí veľmi nebezpečne. Nebezpečná je však už aj jeho sila. Energia vystrelenej guľôčky je až do 3.00 J. Vďaka tomu môže vystrelená guľôčka dosiahnuť rýchlosť až do 540 fps (165 m/s). Tento model je celokovovej konštrukcie. Guľôčky sa vkladajú do valca prostredníctvom redukčných nábojníc, ktoré imitujú tvar reálneho náboja. Je poháňaný bombičkou s obsahom 12 g CO2, ktorá sa vkladá do pažbenia. Celková dĺžka je do 338 mm a hmotnosť až 1 040 g.

 
avatar
Miroslav Pohlodko

...

...

Pridať komentár

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia