Kategórie
 
 
 
 
 

KTORÉ MODELY VZDUCHOVÝCH PUŠIEK BOLI HITMI SEZÓNY 2020?

17. marec 2021
KTORÉ MODELY VZDUCHOVÝCH PUŠIEK BOLI HITMI SEZÓNY 2020?

Pomaly začne jar, počasie bude priaznivejšie, ľudia sa konečne budú zdržiavať aj vonku na dvore. Neviete, ako využiť voľný čas po práci alebo cez víkend? Zvažujete svoju starú vzduchovú pušku vymeniť za novú? Alebo uvažujete zakúpiť si svoju úplne prvú vzduchovú pušku a neviete sa rozhodnúť, ktorý model by bol ten správny? Čítajte ďalej a dozviete sa, aké modely vzduchových pušiek boli hitmi streleckej sezóny v roku 2020.

GAMO ROADSTER

Vzduchová puška značky Gamo model Roadster je model, ktorý nadviazal na úspech modelov Replay z roku 2019. Model Replay a jeho rôzne varianty získal úspech vďaka tomu, že ako jediná zalamovacia vzduchová puška má zásobník s nabíjacím systémom 1. generácie. Nevýhodou tohto modelu však bola skutočnosť, že z dôvodu tvaru a veľkosti nabíjacieho systému na puške chýbali klasické pevné mieridlá. Streľba teda bola možná len s puškohľadom. Model Roadster už má nabíjací mechanizmus 2. Generácie, ktorý je menší, a preto sa na puške nachádzajú aj pevné mieridlá. Nabíjací systém so zásobníkom funguje tak, že pri každom zalomení hlavne sa diabolka sama nabije do hlavne, pričom Vám na zásobníku ukazuje, koľko diaboliek ešte v zásobníku máte. Kapacita zásobníka je 10 ks diaboliek. Vďaka tomuto systému sú pušky z modelovej rady Roadster naozaj jedinečné a vďaka tomu populárne. Dostupné sú v kalibroch 4.5 mm aj 5.5 mm.
 

BLACK OPS PENDLETON

Moderná zalamovacia vzduchová puška Pendleton v kal. 4.5 mm franzúzskej značky B.O. Manufacture s taktickým tvarom pripomínajúcim útočné pušky alebo samopaly zaujme vďaka svojmu dizajnu najmä mladších strelcov. Puška má vrchné, bočné aj spodné rail lišty so šírkou 22 mm, na ktoré si viete nainštalovať širokú škálu príslušenstva, ako napr. laserový zameriavač, puškohľad alebo kolimátor, svietidlo, dvojnožku a iné. Pažba je teleskopická, teda nastaviteľná v niekoľkých dĺžkach a vyrobená z odolného polyméru. Mieridlá sú nastaviteľné a svetlovodné. Nechýba ani manuálna poistka proti nechcenému výstrelu, ktorá sa nachádza pred spúšťou. Pažbičku si môžete poskladať podľa svojho želania tak, aby Vám čo najlepšie sadla do ruky, a to vďaka trom párom rôznych variácií, ktoré sú súčasťou balenia. Tento model sa stal populárnym vďaka svojmu jedinečnému dizajnu a hlavne vďaka svojej výbornej cene vzhľadom na výbavu vzduchovky. V cene totiž máte zahrnutý aj puškohľad!
 

SIG SAUER MCX a MPX

Zo vzduchových pušiek poháňaných systémom CO2 sa čoraz väčšej obľube tešia pušky značky Sig Sauer. Vyrábajú sa v dvoch dĺžkach. Model MCX je v štandardnej dĺžke a model MPX je kompaktnejšou verziou. Taktiež sú ponúkané aj s príslušenstvom ako kolimátor a puškohľad alebo aj bez príslušenstva. Pušky MCX a MPX sú poháňané 88 g CO2 bombičkou a kapacita zásobníka je až 30 diaboliek. Vyznačujú sa rámom vyrobeným z kovu, odnímateľnými mieridlami, poistkou spúšte, pevnou plastovou pažbou a picattiny lištou (22 mm), na ktorú môžete nainštalovať rôzne zameriavacie zariadenia, ako napr. kolimátor alebo puškohľad. Tieto repliky sa vyrábajú v Japonsku, vďaka čomu sa môžu chváliť vysokým stupňom kvality a sú takmer na nerozoznanie od reálnych predlôh.

 

Pridať komentár

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia