Kategórie
 
 
 
 
 

Ktoré modely airsoftových zbraní boli hitom v roku 2021?

24. január 2022
Ktoré modely airsoftových zbraní boli hitom v roku 2021?

Zvažujete kúpu airsoftovej pištole, pušky, alebo samopalu? Neviete sa rozhodnúť, ktorý model si zakúpiť? Ste typ človeka, ktorý sa rád nechá inšpirovať tovarom, ktorý je najviac predávaný? Poďme sa spolu pozrieť na to, ktoré pištole, pušky a samopaly boli hitmi sezóny 2021 a možno Vám tým pomôžeme s výberom. Čítajte ďalej a dozviete sa viac.

AIRSOFTOVÉ PIŠTOLE

Odkedy nemecká spoločnosť Umarex zakúpila licencie na výrobu oficiálnych replík pištolí značky GLOCK, tak tieto airsoftové pištole patria medzi najpredávanejšie. Inak tomu nebolo ani v roku 2021. Najobľúbenejšími sú GLOCK 19X BlowBack AG CO2 v armádnej farbe, tradičný model GLOCK 17 BlowBack AG CO2 (tretia generácia) a GLOCK 17 BlowBack AG CO2 (štvrtá generácia). Všetky tri modely týchto airsoftových zbraní sú poháňané bombičkou s obsahom 12 g CO2, ktorá sa vkladá do pažbenia. Dokážu vyvinúť energiu strely okolo 1.50 Joulu. Vybavené sú aj systémom BlowBack, čo znamená, že pri streľbe sa záver pohybuje ako na reálnej samonabíjacej pištoli. Nakoľko sa jedná o licencované oficiálne repliky, tieto pištole nesú značenia a logá ako ich reálne predlohy. Značka GLOCK patrí medzi najúspešnejších výrobcov zbraní vo svete a ich pištole patria medzi najrozšírenejšie vo svete.

AIRSOFTOVÉ SAMOPALY

Nakoľko medzi mladšími ročníkmi sú najviac obdivované samopaly a útočné pušky v štýle amerických M-16 / M-4 / AR-15, tak z airsoftových samopalov sa v roku 2021 darilo najviac značke Lancer Tactical, ktorá sa primárne zaoberá výrobou replík pušiek a samopalov týchto typov. Airsoftové samopaly a pušky tejto značky fungujú na elektrickom princípe (AEG), energiu im teda dodáva vymeniteľná nabíjateľná batéria. Štandardne sú vybavené energiou strely do 1.00 Joulu s možnosťou vylepšenia na výkonnejšie verzie pomocou silnejších pružín a iných komponentov. Mimoriadne obľúbenou a cenovo dostupnou verziou je model Lancer Tactical LT–15 G2 M4 Combo. Airsoftové samopaly tejto značky sú dostupné vo verziách s rôznymi pažbami, dĺžkami hlavní a aj s rôznym príslušenstvom. Séria PROLINE je určená pre náročnejších a skúsenejších, ako napr. model Lancer Tactical LT-34 G2 ProLine

AIRSOFTOVÉ PUŠKY

Obľúbenými puškami v roku 2021 boli airsoftové sniper pušky značky WELL model MB03BB. Táto manuálna puška (ASG) disponuje energiou strely do 1.60 Joulu. Je vybavená dvojnožkou, manuálnou poistkou, vrchnou a spodnou montážnou lištou so šírkou 22 mm a nastaviteľnou funkciou Hop-Up. K tomuto modelu je potrebné dokúpiť puškohľad, odporúčame napr. puškohľad JS-Tactical 3 - 9 x 32. Hitom sezóny 2021 bola aj replika legendárnej ruskej opakovacej pušky Mosin 1891/30´´ z dielne značky B.O. Manufacture, ktorá poteší každého fanúšika prvej i druhej svetovej vojny.

 
avatar
Kacper Markowski

Witam serdecznie. Posiadam pistolet bruni glock 17. Lecz po wprowadzeniu przeze mnie pewnej modyfikacji . Zepsul się zamek w broni . Łuski nie wypadają. I po strzale musze ręcznie wyciągać łuskę z komory nabojowej . Co to może być?
Czy prowadza państwo naprawy pistoletow ? Bardzo zależy mi na czasie. Pozdrawiam

...
avatar
eshop@afg.sk

Witam niestety nie naprawiamy marki Bruni.

...

Pridať komentár

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia