Infobar icon

JARNÝ VÝPREDAJ - zľavy až do výšky 40%. Nakupovať teraz.

Kategórie
 
 
 
 
 

Airsoft zbrane pre pokročilých

25. október 2021
Airsoft zbrane pre pokročilých

Prešlo Vám cez ruky už niekoľko rôznych druhov a modelov lacnejších airsoftových samopalov, či pištolí? Chytil Vás tento šport za srdce a cítite, že už je čas poobzerať sa po silnejších, kvalitnejších a spoľahlivejších airsoftových zbraniach vyšších kategórií? V nasledujúcich riadkoch máme pre Vás niekoľko modelov, ktoré stoja za zmienku.

AIRSOFT SAMOPAL LANCER TACTICAL LT-34

Airsoft samopal od spoločnosti Lancer Tactical model LT-34 Gen2 ProLine Enforcer Battle Hawk PDW 4´ Full metal AEG v kal. 6 mm BB zaujme najmä fanúšikov zbraní typu M4 / AR-15. Prevedenie FULL METAL určite nesklame ani tých najnáročnejších. Má kovové telo, kovovú hlaveň s priemerom 6.03 mm a s dĺžkou 200 mm, teleskopickú pažbu, nastaviteľné mieridlá, zásobník s kapacitou 120 BB guľočok, režim streľby semi + full auto, poistku proti nechcenému výstrelu a dlhú montážnu lištu s priemerom 22 mm, na ktorú môžete nainštalovať napr. kolimátor.

Energia strely je maximálne 1.00 J a úsťová rýchlosť sa v závislosti od hmotnosti guľôčky pohybuje okolo 100 m/s (330 fps). Nechýba ani nastaviteľná funkcia Hop-Up. Celková dĺžka je od 520 mm do 610 mm a hmotnosť je 2 405 g. Batéria s nabíjačkou nie je súčasťou balenia. Voľba nabíjačky a batérie pri drahších airsoft zbraniach je už väčšinou ponechaná na výbere skúsených strelcov. Odporúčanou batériou je tyčová LiPo batéria s napätím 7.4 V.

Séria ProLine ďalej ponúka kovový GEARBOX, oceľový GEAR SET (18:1), vysokorýchlostný motor (Neodyn 25K), systém Quick Spring Change QSC®, nízkoodporovú kabeláž a spúšť so systémom ETU (Electronic Trigger Unit). Výhodou zbraní typu M4 / AR-15 je široká škála výberu náhradných zásobníkov rôznych značiek, rôznej cenovej kategórie a rôznej kapacity. Tento kompaktný model je vďaka svojim malým rozmerom vhodnou voľbou na airsoftové akcie, ktoré sa konajú v budovách.

AIRSOFT SAMOPAL ARES VZ 58 ML

Airsoftová replika legendárnej útočnej pušky značky CSA (Czech Small Arms) SA 58 Sporter v kal. .223 Remington, ktorá zaujme najmä fanúšikov zbraní slovenskej a českej výroby. Ares VZ 58 ML AEG v kal. 6 mm BB sa vyznačuje kvalitným spracovaním, kovovým prevedením, kovovým GEARBOXOM, teleskopickou pažbou, nastaviteľnou funkciou HOP-UP, kovovým zásobníkom s kapacitou 300 ks 6 mm BB guľôčok, kvalitnými a odolnými vnútornými mechanizmami, energiou strely do 1.50 J, úsťovou rýchlosťou do 400 fps (125 m/s), nastaviteľnými mieridlami, poistkou proti nechcenému výstrelu a režimom streľby semi-auto + full-auto. Odporúčaná hmotnosť použiteľných 6 mm BB guľôčok je od 0.20 do 0.25 g.

Celková dĺžka zbrane sa v závislosti od nastavenia teleskopickej pažby pohybuje od 830 do 915 mm. Reálna hmotnosť až 3 160 g. Balenie obsahuje airsoftovú zbraň a zásobník. Vďaka adaptéru zásobníkovej šachty toto prevedenie používa štandardné zásobníky typ M4. Adaptér je možné aj odinštalovať a následne môžete použiť zásobníky pôvodného tvaru. Balenie neobsahuje nabíjačku a batériu (voliteľné príslušenstvo). Pre menšiu záťaž motora a súčiastok sa odporúča Li-Po batéria 7.4 V, pre maximálny výkon však môžete použiť aj Li-Po batériu 11.1 V. Nechýba ani montážna lišta so šírkou 22 mm, na ktorú môžete nainštalovať rôzne taktické doplnky, ako napr. kolimátor. Zaujímavý je aj kompaktný model ARES VZ 58 S, ktorý môže osloviť hráčov airsoftu prevažne v budovách.

AIRSOFT PIŠTOĽ VORSK HI CAPA

Jedinečná airsoft pištoľ značky Vorsk model HI-CAPA 4.3 v kal. 6 mm BB svojim tvarom napodobňuje športové varianty amerických pištolí COLT 1911. Pištoľ strieľa v režime semi-auto a je poháňaná plynom GREEN GAS, ktorý sa natlakuje do zásobníka z fľaše. Systém Blow-back zabezpečuje pohyb záveru pri každom výstrele, čím je streľba realistickejšia. FULL METAL (celokovové prevedenie) poteší aj tých najnáročnejších.

Zbraň má športové pažbenie, obojstrannú manuálnu poistku, dlaňovú poistku, svetlovodné mieridlá, kolimátor, závit na ústí hlavne a spodnú montážnu lištu so šírkou 22 mm, na ktorú môžete nainštalovať napr. laserový zameriavač alebo svietidlo. Zásobník má kapacitu 25 ks 6 mm BB guľôčok. Energia strely je maximálne 1.00 J a úsťová rýchlosť sa v závislosti od hmotnosti guľôčky pohybuje okolo 100 m/s (330 fps). Odporúčame používať guľôčky s hmotnosťou od 0.20 g do 0.25 g. Precízna hlaveň má vnútorný priemer 6.03 mm a dĺžku 93.7 mm. Celková dĺžka je 220 mm a hmotnosť je 920 g. Pre správne fungovanie je potrebné používať kvalitný GREEN GAS. Dostupné sú aj iné varianty tohto modelu s rôznou výbavou.

 

Pridať komentár

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia