Infobar icon

JARNÝ VÝPREDAJ - zľavy až do výšky 40%. Nakupovať teraz.

Kategórie
 
 
 
 
 

Airsoft replika B&T USW A1

05. september 2022
Airsoft replika B&T USW A1

Samonabíjacia pištoľ B&T USW A1 kal. 9 x 19 vznikla v roku 2016 ako reakcia na potrebu nových zbraní po teroristických útokoch v priebehu rokov 2014-2015 najmä vo Francúzsku, kedy bežní policajti, ktorí prichádzajú spravidla na miesto činu ako prví, neboli schopní účinne odolávať paľbe teroristov z plne automatických zbraní. Preto sa švajčiarsky výrobca zbraní B&T (Brugger and Thomet) rozhodol vyvinúť úplne novú špeciálnu pištoľ, ktorá bude mať lepšie palebné vlastnosti a schopnosti ako iné bežné pištole. Nakoľko spoločnosť ActionSportGames A/S je vlastníkom licencie na výrobu airsoft replík zbraní značky B&T, tak táto výnimočná pištoľ nesmie chýbať v ich ponuke. Poďme sa na ňu bližšie pozrieť.

Airsoft pištoľ B&T USW A1 CO2 kal. 6 mm BB je dodávaná vo farebnom ilustrovanom kartónovom obale a obsahom balenia je zbraň, jeden zásobník a malé balenie guľôčok. Prevedenie FULL-METAL hneď naznačuje, že nepôjde o žiadnu lacnú repliku. Táto replika pôsobí veľmi realisticky, a to aj vďaka originálnym nápisom a značeniam, ako má originálna predloha.

PRECÍZNE SPRACOVANÁ REPLIKA

Hneď na prvý pohľad je vidieť, že pištoľ je detailne a precízne spracovaná. Väčšina jej konštrukcie je z kovu, vrátane záveru, hlavne, zásobníka a vrchnej časti rámu. Hlaveň je zakončená ľavotočivým závitom 14 mm, na ktorý môžete naskrutkovať tlmič. Základné pevné mieridlá sú veľmi jednoduché, priam núdzové. Vrchná montážna lišta so šírkou 22 však predpokladá použitie kolimátora. Vďaka spodnej montážnej lište môžete pištoľ vylepšiť svietidlom alebo laserovým zameriavačom. Plastovými dielmi na tejto pištoli sú pažbenie s lúčikom spúšte a sklopná pažba. Pažbenie je pogumované, aby bol úchop zbrane stabilnejší. S pištoľou možno strieľať bez ohľadu na to, či je pažba vo vyklopenej alebo zaklopenej polohe. Nechýba ani obojstranná poistka proti nechcenému výstrelu.

Rozborka je jednoduchá a veľmi podobná rozborke originálnej predlohy. Demontáž záveru je potrebné uskutočniť vždy, keď chcete nastaviť funkciu Hop-Up (rotácia guľôčky). Po vykonaní rozborky si možno taktiež všimnúť, že aj malé súčiastky vo vnútri sú vyrobené z kovu.

TECHNICKÉ PARAMETRE AIRSOFT PIŠTOLE

Airsoft pištoľ B&T USW A1 CO2 ponúka energiu strely do 1.00 J a úsťovú rýchlosť do 330 fps (100 m/s), čo v prípade CO2 airsoft pištolí znamená lepší priemer. Energiu zbrani dodáva bombička s obsahom 12 g CO2 a vkladá sa spolu s guľôčkami do zásobníka. Režim streľby je semi-auto.

Štandardný zásobník dodávaný so zbraňou má kapacitu až 26 guľôčok. Hmotnosť je 1 005 gramov, čo na špecifický tvar a rozmery tohto modelu nie je vôbec veľa. Celková dĺžka s vyklopenou pažbou je 470 mm (255 mm so zaklopenou pažbou).

PRE KOHO JE VHODNÁ?

Airsoft pištoľ B&T USW A1 CO2 je vhodná pre hráčov airsoftu, ktorí hrávajú v štýle špeciálne zásahové jednotky vs teroristi. Je to šikovná zbraň so slušným výkonom a taktickým dizajnom. Veľkou výhodou je možnosť dokúpenia aj zásobníkov s väčšou kapacitou. Pre tých, ktorí skôr uprednostňujú GAS verzie namiesto CO2 verzií, bude dobrou správou skutočnosť, že je ako voliteľné príslušenstvo k dispozícii aj zásobník s pohonom GAS. Veľkým prínosom z hľadiska presnosti a pohodlnosti mierenia je aj sklopná pažba. Výhodou je aj možnosť inštalácie širokej škály príslušenstva (napr. kolimátor, tlmič a laserový zameriavač).

Azda najväčšími nevýhodami sú (z hľadiska nosenia) tvar a rozmery tejto pištole, pretože sa nezmestí do štandardných puzdier pre pištole. Značka ASG však toto predpokladala, a preto v jej ponuke nechýba ani puzdro vhodné aj pre tento model pištole.

 

Pridať komentár

...

Pridať reakciu na komentár:

... Zrušiť
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia